top of page

Na bijna 10 jaar Nova en 10 jaar gibon's nemen we volgend jaar finaal afscheid van het pand op de grote markt en verhuizen we naar een nieuw pand in de Collegestraat, een zijstraat van de Grote Markt en op 100m van waar Nova nu gevestigd is.

 

Het nieuwe gebouw is 100 jaar oud en dus een totaalrenovatie. Het wordt een fantastische uitdaging waar we met veel goesting naar uitkijken.

 

Je kan onze vorderingen volgen via onze social media kanalen.

 

Nova 2.0 zal begin 2024 op de nieuwe locatie openen en zal een samenvatting zijn van alles wat we de voorbije jaren hebben ervaren en geleerd. We willen vooral uniek zijn in wat we doen, en trouw blijven aan onze filosofie. Op onze oude locatie hebben we na negen jaar onze limiet bereikt. Het nieuwe restaurant kunnen we vanaf nul helemaal opbouwen, en zal meer mogelijkheden bieden. We zullen onze identiteit verder kunnen uitdiepen en zo zal het nog meer een persoonlijke, gastronomische beleving met de gekende Nova-twist worden.

 

 Omdat de werkzaamheden heel veel tijd en energie van ons zullen vragen, overbruggen we die periode met een tijdelijk restaurant. Op die manier willen we in afwachting van de heropening van Nova in de Collegestraat in het voorjaar van 2024 toch een kwaliteitskeuken blijven garanderen in het centrum van Sint-Niklaas.

 

Nova zal nog tot en met vrijdag 7 juli openblijven op de Grote Markt. Tijdens de laatste maand van Nova op de Grote Markt bieden we een ‘best of’-menu met onze favoriete gerechten van de voorbije jaren.

 

Vanaf 28 juli opent de zaak als pop-up onder de naam Sól op hetzelfde adres. Het nieuwe restaurant zal laagdrempelig zijn en met een à la carte menukaart werken. De keuze voor Sól als naam van de pop-up verwijst naar het Latijnse woord voor zon en is ook de naam van een soort zeewier. De Middellandse Zee ligt ons nauw aan het hart, net als de verschillende keukens uit het hele mediterraanse zeegebied. Gerechten met invloeden uit Frankrijk, Italië, Spanje maar ook Griekenland, Marokko en Libanon met producten van hier. Meer info snel op www.novanova.be

 

Cadeaubonnen blijven geldig in onze popup, alsook in Nova 2.0.

 

Wil je nog een laatste keer komen genieten van de beste gerechten van Nova, dan is nu het moment om te reserveren!

 

Tot binnenkort?  

_edited.jpg
NOVA_2_0_┬®_kris_vlegels_033.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • Instagram
  • Facebook
bottom of page