top of page

Nova verhuist

Na bijna 10 jaar Nova en 10 jaar gibon's nemen we volgend jaar finaal afscheid van het pand op de grote markt en verhuizen we naar een nieuw pand in de Collegestraat, een zijstraat van de Grote Markt en op 100m van waar Nova nu gevestigd is.

 

Het nieuwe gebouw is 100 jaar oud en dus een totaalrenovatie. Het wordt een fantastische uitdaging waar we met veel goesting naar uitkijken.

 

Je kan onze vorderingen volgen via onze social media kanalen.

 

Nova 2.0 zal begin 2024 op de nieuwe locatie openen en zal een samenvatting zijn van alles wat we de voorbije jaren hebben ervaren en geleerd. We willen vooral uniek zijn in wat we doen, en trouw blijven aan onze filosofie. Op onze oude locatie hebben we na negen jaar onze limiet bereikt. Het nieuwe restaurant kunnen we vanaf nul helemaal opbouwen, en zal meer mogelijkheden bieden. We zullen onze identiteit verder kunnen uitdiepen en zo zal het nog meer een persoonlijke, gastronomische beleving met de gekende Nova-twist worden.

 

 Omdat de werkzaamheden heel veel tijd en energie van ons zullen vragen, overbruggen we die periode met een tijdelijk restaurant. Op die manier willen we in afwachting van de heropening van Nova in de Collegestraat in het voorjaar van 2024 toch een kwaliteitskeuken blijven garanderen in het centrum van Sint-Niklaas.

 

Vanaf 24 oktober opent de zaak als pop-up onder de naam nova Bistro op hetzelfde adres. Het nieuwe restaurant zal de klassieke franse bistro keuken brengen met een à la carte menukaart. Meer info vind je hier.

 

Cadeaubonnen blijven geldig in onze popup, alsook in Nova 2.0.

Tot binnenkort?  

_edited.jpg
NOVA_2_0_┬®_kris_vlegels_033.jpg
bottom of page