top of page

Een beetje G.E.C.  

Gastronomisch. Ecologisch. Creatief.

Verander de wereld, begin bij jezelf.

 

Proef de wereld van Nova. Weg van de platgetreden paden, los van overbodige franjes, gaan we op zoek naar de gastronomische essentie, met oog voor detail en respect voor het product en zijn omgeving. 

Hiervoor zoeken we steeds naar eigenzinnige boeren, gedreven producenten en leveranciers waar we een duurzame samenwerking mee kunnen opzetten. Liefst uit onze eigen streek of zo kortbij als mogelijk. Dat maakt het er zeker niet makkelijker op maar zo kunnen we steeds de kwaliteit van onze producten controleren en de beste, verse, seizoensgebonden ingrediënten garanderen. Of het nu gaat om een stengel prei, een aardappel, een bussel zuring, oesters, mosselen of een stukje rundsvlees. Elk product vraagt de juiste zorg en daar kennen onze kwekers/boeren alles van. Onze mise en place begint daar eigenlijk. Op het veld, in de stal, op de boot,... en dat proef je. 

 

Wij houden van vrijheid, en we weten nooit 100% zeker weten wat er verkrijgbaar is. Elk seizoen en haar producten vereisen volgens ons een andere aanpak. Ons menu is daarom steeds 'Carte Blanche'. Een avond Nova is dus voor u als gast elke keer een ontdekking en de beleving van onze creatieve interpretatie van het seizoen.

_74I6738.jpg
bottom of page